Vacante, sejururi, oferte turism in tara si strainatate, bilete de avion on-line.
Circuite culturale, vacante la soare, vacante la munte, croaziere, parcuri de distractii, cluburi.

vineri, 30 octombrie 2009

CROAZIERA IN CARAIBELE DE VEST


Companie: Royal Caribbean

Vas: Liberty of the Seas

Date de plecare:

07.03, 21.03, 18.04.2010

Itinerariu*:

Data

Port

Sosire

Plecare

Ziua 1

Miami, Florida

16.30

Ziua 2

Pe mare

----

----

Ziua 3

Costa Maya, Mexic

09.00

20.00

Ziua 4

Belize City, Belize

07.00

17.00

Ziua 5

Cozumel, Mexic

09.00

20.00

Ziua 6

George Town,Grand Cayman

----

----

Ziua 7

Pe mare

----

----

Ziua 8

Miami, Florida

07.00

* Itinerariul poate suferi modificari.

Facilitati vas:

Liberty of the Seas este una dintre cele mai mari vase de croaziera din lume, si face parte din clasa Freedom. Vasul dispune de un simulator de golf, zona H2O cu piscine si gheizere artificiale, perete de catarare, patinuar, promenada Royal cu magazine si cafenele, Adventure Ocean cu facilitati pentru copii, centru de fitness si spa (cu un program special Vitality Welness), Casino Royale, restaurante cu specific (Portofino , Chops Grille, Johnny Rockets, Sorrento’s pizza).

Tarife:

Data de plecare

Cabina Interioara*

Cabina exterioara*

Cabina cu balcon*

Deluxe/ Suite*

07.03.2010

de la 408 EUR

de la 470 EUR

de la 630 EUR

de la 851 EUR

21.03.2010

de la 408 EUR

de la 497 EUR

de la 599 EUR

de la 851 EUR

18.04.2010

de la 544 EUR

de la 804 EUR

de la 765 EUR

de la 1304 EUR

* Tarifele sunt exprimate in EURO / persoana, in cabina dubla. Tarifele afisate sunt cele mai mici pentru categoria de cabina mentionata. Tariful poate sa difere in functie de localizarea pe vas a cabinei din categoria respectiva.

Tarifele includ:

- cazarea in cabina dubla cu pensiune completa la bordul vasului

- activitati de recreere: piscina, jacuzzi, teatru, discoteca, perete de catarare, pista in aer liber pentru jogging, Trambulinele Bungee.

- Taxele pentru servicii la bord (aprox. 46 euro / persoana)

Tarifele nu includ:

- Taxele portuare (~ 70 euro / persoana)

- bauturile alcoolice si racoritoare

- transportul cu avionul de la / pana la port

- transferul aeroport-port-aeroport

- excursiile optionale la fiecare destinatie

- asigurarea medicala

- servici suplimentare: centru spa, coafor, masaj, internet, arcada video

Acte si conditii necesare aplicarii pentru viza: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copie dupa cartea sau contractul de munca / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie). Taxa de viza si programare la interviu: 125 euro / persoana

Orar informativ de zbor(ore locale) la/de la cel mai apropiat aeroport:

Compania British Airways

Bucuresti Otopeni 08:30–Londra 10:00/Londra 13:40–Miami 17:50

Miami 20:45– Londra 10:00 (+1)/Londra 11:00 – Bucuresti Otopeni 16:15

Tarif informativ: de la 808 euro / persoana (taxe de aeroport incluse)

Porturi:

Miami – Orasul este o Mecca internationala care vibreaza de energia mai multor culturi. Aici gasesti supermodele si celebritati laolalta cu localnici octogenari. Cu peisajele minunate asupra oceanului, viata de noapte bogata si clima tropicala aproape perfecta, Miami este un oras pe care trebuie sa-l vezi. Chiar daca treci pe la South Beach Cafe, faci cumparaturi la Bayside Marketplace, sau te bucuri de « un cortadito » la Little Havana, vei cunoaste diversitatea ce caracterizeaza orasul.

Costa Maya, Mexic – Este unul dintre cele mai infloritoare porturi din Caraibe, format din 3 mari pavilioane, cu tematici maiase. Turistii pot descoperi plajele pustii, recifele de corali in toate culorile si epavele menite sa atraga cat mai multi iubitori de snorkeling si scufundari.

Belize City, Belize – Cu padurile sale tropicale, o superba coasta si cea mai mare bariera de corali din emisfera vestica, turistii isi pot da seama de la prima vedere de ce Belize City este supranumita “Bijuteria”. Situata intre Mexic si Guatemala, Belize este o combinatie intre modernism si sarmul rustic caraibean. Vechile ruine certifica faptul ca Belize a fost locuita inca din anul 900 e.n de catre maiasi. Mostenirea indiana combinata cu istoria europeana bogata, creaza o destinatie plina de sarm si mister.

Cozumel, Mexic – La fel ca vechii cuceritori, turistii de astazi cauta aur si argint, dar in magazinele din San Miguel, dupa ce s-au bucurat de savoarea locala in barurile si restaurantele din oras. In plus, apele din jurul Cozumel, gazduiesc recife de corali, ce transforma zona intr-un magnet pentru iubitorii de snorkeling.

George Town,Grand Cayman - Portul din cel mai mare oras al insulei, George Town, asteapta turistii cu numeroare magazine gazduite de minunate constructii ce dateaza din secolul 18. Nu trebuie ratata fortareata orasului si muzeele sale, in timp ce iubitorii de aventura sunt invitati la o sesiune de scufundari.

Cod oferta - 45

0 comentarii: